دوست عزیز حتما از برنامه cpu-z و hwmonitor یک شات بگیر که از روی اون وضعیت دما و وضعیت تنظیمات cpu رو بهتون اعلام کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دما تو بایوس باید قسمت pc health status رو چک بفرمائید .
برای تنظیمات رم هم شات کامل cpu-z
cpu-memory-spd
ممنون از لطفتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های fx در حالت دیفالت به صورت احمقانه ای ولتاژ زیاد به قطعات پردازنده میده
برای اینکه بتونید از این پردازنده ها به صورت خوبی استفاده کنید باید زمان بگذارید و یک یک پارامترهاشو به صورتی دستی تنظیم کنید
برای مثال ولتاژ دیفالت پردازنده فکر میکنم بین 1.35 تا 1.45 باشه که احتمالا روی 1.15 تا 1.2 به راحتی کار میکنه
لطفا برنامه aod را دانلود و نصب کنید و همزمان با استابلیتی تست خود برنامه شروع به کم کردن ولتاژها به صورت پله ای نمائید تا به مشکل بر بخورید
وقتی به مشکل خوردید 1 یا 2 استپ به عقب بر گردید و مجدد تست بگیرید تا از استابلیتی سیستم مطمئن بشید
همیشه فقط یک ولتاژ را تغییر بدید و وقتی به ولتاژ مناسب رسیدید آن را در بایوس اعمال کنید و به سراغ پارامتر بعدی برید تا کلیه ولتاژها در حالت مینیمم قرار بگیرند
تکنولوژی توربو را بنظرم آف کنید چون این تکنولوژی بنظرم چیز چرندیه ( در همه پردازنده ها )
از پنجره spd و مموری برنامه cpu-z اسکرین شات بگذارید تا در مورد رم صحبت کنیم
Admiral_Hunter (30-10-14), mehrdad_ab (29-10-14)
|
|
سلام وعرض خسته نباشید ببخشیدجواب ندادم بخواطرمشکلات اینترنتی
خوب من سیپیو بافنه اصلی دوهفته پیش اورکلاک کرده بودم به خواطر کارت گرافیکه جدید که گفته بودن گلوگاه درست میکنه تواین یه هفته ای فقط بیکاربودیم واصلا تست نکرده بدم سیپیور که امروز کردم برا اورکلاک به خواطرهمین مشکلات بوق فنه جدید که 3روز پیشگرفته بودم بهش وصل نکردم تادرست بشه که شداونم باکمک دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکسایه خواسته شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز ولتاژ رو1.45 هستش یعنی شمامیگید: با اوردن پایین ولتاژ سیپیو... رم هادرست میشن اگه جاشونو ازدوباره دربیارم سالمن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن یه لینک دانلوداز نرم افزاربرارید ممنون میشم هرچی میزنم پیدانمیکنم
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 29-10-14 انجام شده است
AMD Overdrive Utility
AMD Overdrive Utility 4.3.1 Download - TechSpot
mehrdad_ab (29-10-14), nima_hl (29-10-14), Rezasam1 (29-10-14), امید رض (29-10-14)
الان چند تا موضوع پیچیده در هم داریم که سعی میکنم به صورت تفکیکی توضیح بدم تا مشکل سیستمتون حل بشه ( البته در نهایت همه این موضوع ها به هم مربوط میشن و مجموع این مشکلات باعث پائین آمدن پرفومنس سیستمتون میشه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فعلا به هیچ عنوان سیستمتون را آورکلاک نکنید چون آورکلاک این پردازنده به جای افزایش قدرت به شدت باعث افت پرفومنس میشه ( به آورکلاک بعدا میرسیم )
پس شما در اولین قدم تنظیمات بایوس را به حالت دیفالت در بیارید
رمهای شما تنظیمات لازم برای کار در فرکانس 1333 را ندارد و باید تنظیمات به صورت دستی ست شود
اگر در jdec رم شما فرکانس 666 وجود داشت شما نیاز به تنظیمات دستی نداشتید
برای تست این موضوع به بایوس برید و سرعت رم را در 1066 تنظیم کنید باید مشکل دیتکت کردن رمهاتون حل بشه (باز هم بعدا سرعت رمها را بالا میاریم و از ماکزیمم توانش استفاده میکنیم )
بعد از اینکه رمها در فرکانس 1066 ست شدن شما رمهاتون را جابجا کنید و نتیجه را اعلام بفرمائید ( لطفا اسکرین شات از تب مموری مجددا بگذارید )
AMD>INTEL (29-10-14), mehrdad_ab (29-10-14), Rezasam1 (29-10-14), امید رض (29-10-14)
سلام بله در بایوس فرکانس 1333روبه 1066 کاهش دادم وسیستم رودیفالت کردم بایوسشو ورم هایه سیستم روجابه جاکردم خوب دوتارم یکی درمیون روسیستم نصب بود یکی تواسلات 1ودیگری دراسلات 3 ورم اسلات 3رو گذاشتم تواسلات 2 وسیستمو روشن کردم وقتی میخواست واردویندوز بشه یه صفحه ابی اومد سریع رو100درصد پرشد بعد سیستم ریست شد ودیگه نه بوغ سلامتی میزد ونه مانیتور روشن میشد وایندفعه رم اسلات 1روگذاشتم رو اسلات 3 اندفعه رفت توویندوز بازم ولی 6گیگ میخوند سیستم رم هارو ولی ازدوباره یکی درمیون کردم رم هارو دیگه 8گیگ ودرست خوند ازدوباره یکی روگذاشتم رواسلات 1ویکی رو رواسلات 2 وازدوباره رواسلات 2و3 درست شد تودوتا حالت من فکرکنم سیستم خواسته بامن شوخی کنه درکل توهرحالت درست شد دسته شمادردنکنه ازراهنماییت خوب بریم سر تنظیمات بعدی حالاباید چیکارکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 29-10-14 انجام شده است
دیگه ادم روش نمیشه سوال کنه شرمنده کردید مارو ولی بازم میپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چراپردازنده به جای افزایش قدرت به شدت باعث افت پرفومنس میشه بااورکلاک مگه باید چجوری اورکلاک بشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره تنظیماته بعدی بگید توضیح بدید ممنون میشم ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 29-10-14 انجام شده است
|
|
این سری پردازنده یک پروتکشن بسیار مسخره روی 63 درجه داره یعنی دمای پردازنده بالاتر از این بره سیستم به صورت اتوماتیک ولتاژ و سرعت را پائین میارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عبارتی اگر شما به این پردازنده ولتاژ بالا وارد کنید باعث گرم شدن پردازنده شده و پروتکشن عمل کرده و فرکانستون پائین میاد
پس شما تا جائی میتونید به این پردازنده ولتاژ بدید که خنک کننده شما قادر باشه دمای پردازنده را زیر 63 درجه نگه داره
نرم افزار aod و cpu-z را اجرا کنید
تنظیم ولتاژ پردازنده را با برنامه aod روی 1.1 ولت و سرعت پردازنده را روی 3 گیگاهرتز تنظیم کرده و توسط استابلیتی تست برنامه (aod) سیستم را زیر فشار قرار دهید و دما را چک کنید
اگر بعد از گذشت 2-3 دقیقه دما همچنان زیر 63 بود و فرکانس هسته در برنامه cpu-z بالا پائبن نمیشد پردازنده را روی 3.1 ست کرده و تست را ادامه دهید تا سیستم کرش کند
بعد از ربستارت باز اگر دما مناسب بود اندکی به ولتاژ اضافه کنید تا بتونید فرکانس بالاتری ست کنید
اینجا به 2 نکته توجه داشته باشید
1- هر چقدر خنک کننده شما بهتر باشه میتوانید ولتاژ را بالا برده در نتیجه فرکانس بالاتری ست کنید
2- در بعضی فرکانسها شما مجبور میشید ولتاژ خیلی بالاتری به پردازنده بدید که ممکنه ارزش نداشته باشه
برای مثال ممکنه با 1.2 ولت شما به فرکانس 4 گیگاهرتز برسید ولی برای فرکانس 4.1 گیگاهرتز نیاز به 1.3 ولت داشته باشید که برای 100 هرتز بنظرم اصلا ارزش فشار به سیستم را ندارد
نتیجه را بفرمائید تا ادامه دهیم ( اجازه بدهید رمها در همان فرکانس 1066 بمانند تا بعد )
پینوشت : اگر اینترنت خوب دم دست دارید برنامه cinebench را دانلود کنید تا در حالت دیفالت و بعد از اعمال تغییرات بتونید پرفومنس را به صورت یک تست عددی مشاهده کنید و خستگیتون در بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-10-14), AMD>INTEL (29-10-14), mehrdad_ab (30-10-14), Rezasam1 (29-10-14), SajjadKhati (30-10-14), SOHR@B (30-10-14)
خوب الان اسم دقیق این برنامهaod چیه همونAMD Overdrive Utility نرم افزاری که اون اقایه عزیزگفت این همونه؟ که مخففشه درضمن کم کردن ولتاژ یازیادکردن اون کاره راحتیه؟ وراحت تنظیمات بادستکاریه نرم افزار تعغیرمیکنه چون تاحالا ولتاژندادم به پردازنده
وایا ولتاژدادن زیادی هسته هاروازبین نمیبره؟ این پردازندرو باید تاچقدر اورکلاک کنم تانتیجه روبگم؟ چون خنک کننده درحد خوب و2فنه وصل کردم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks